Άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα σε πεθερά και νύφη στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή μια παρατήρηση που έκανε η 37χρονη στην κόρη της, με αποτέλεσμα η πρώτη να γδάρει το πρόσωπο της δεύτερης και η υπόθεση να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, το περιστατικό έγινε γύρω στις 11 το πρωί της 2ας Σεπτεμβρίου μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στη Νέα Μεσήμβρια. Εκείνη την μέρα, η 66χρονη πεθερά μετέβη στο σπίτι του γιου της για να βοηθήσει τη νύφη της στις δουλειές.

Όταν η 37χρονη μάλωσε την 13χρονη κόρη της επειδή πείραζε τα μικρότερα παιδιά εκείνη της «έβγαλε γλώσσα», της αντιμιλούσε και μετά πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της στη δουλειά για να διαμαρτυρηθεί. Στη συνέχεια ο 45χρονος τηλεφώνησε και είπε στη γυναίκα του να φύγει από το σπίτι επειδή δεν προσέχει τα παιδιά και πίνει και καπνίζει.

Η 66χρονη τότε πήρε το μέρος του γιου της και διαπληκτίστηκε με τη νύφη της . Τότε οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και η 66χρονη με τα νύχια της έγδαρε την 37χρονη στο πρόσωπο και στα χέρια ενώ η τελευταία της τράβηξε τα μαλλιά.

Ως αποτέλεσμα, ασκήθηκε ποινική δίωξη για την πεθερά, την οποία έπαυσε οριστικά δικαστήριο την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου. Επίσης, το δικαστήριο τον 45χρονο σύζυγο, γιατί η παθούσα δήλωσε ότι δεν τρομοκρατήθηκε από την απειλή του.