«Βαρύ» μοιάζει να είναι το παρελθόν του 63χρονου, τον οποίο «παγίδευσε» πατέρας ανήλικης, την οποία είχε προσεγγίσει. Τον 63χρονο, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος και κατηγορείται για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, φέρεται μάλιστα να έχει αναγνωρίσει και το 12χρονο θύμα βιασμών και μαστροπείας από τον Κολωνό, ως έναν από τους άντρες που τη βίασαν.

Ο άνδρας όμως φέρεται να έχει βεβαρημένο παρελθόν. Γυναίκα που φιλοξενήθηκε στον Alpha και το TLive, αναφέρθηκε στην τραυματική εμπειρία της μαζί του. Η ίδια, το 1998, ήταν 35 χρονών. Διάβασε αγγελία που είχε βάλει ο άνδρας ζητώντας μπέιμπι σίτερ και πήγε από το σπίτι του.

«Είδα την αγγελία, πήγα, πήγα σπίτι του. Δεν θυμάμαι πως ήταν το σπίτι του τότε. Δεν υπήρχε παιδάκι μέσα στο σπίτι. Προσπάθησα να φύγω. Έκλεισε τζάμια, πόρτες, πατζούρια. Έγινε ό,τι έγινε μετά άνοιξα την πόρτα και έφυγα σαν χαμένο. Με ακινητοποίησε αλλά δεν με χτύπησε».

Σύμφωνα με τον Alpha, η πράξη καταγγέλθηκε και εκείνος καταδικάστηκε. «Έκλαιγα, με είδε μια κυρία, της είπα τι συνέβη. Με πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και έγινε καταγγελία. Με πήραν με το περιπολικό, τους έδειξα το σπίτι. Μπήκαν οι άντρες της Αστυνομίας στο σπίτι του και τον συνέλαβαν.

Μετά από μέρες με κάλεσαν στην Ευελπίδων. Έδωσα κατάθεση. Με πήγαν σε ιατροδικαστή και με εξέτασε. Ο πατέρας του για να μην κάνω μήνυση στο γιο του μου έδινε λεφτά και δεν τα δέχτηκα. Να σαπίσει στη φυλακή και να μην ξανακάνει τίποτα σε κανένα παιδί. Να πεθάνει. Να κοπούν τα χέρια του».