Για τη στιγμή που η 12χρονη από τον Κολωνό η οποία έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας αναγνώρισε τον 63χρονο παιδόφιλο, που συνελήφθη στην Ομόνοια, μίλησε το πρωί της Τρίτης (13/6) ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. «Τον είδε στο ίντερνετ και πάγωσε. Είπε αμέσως στους δικούς της ανθρώπους ότι αυτός ήταν ένας από τους άνδρες που την είχαν βιάσει» τόνισε.

Σε συνέντευξή του στον Ant1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου ο δικηγόρος της 12χρονης και της μητέρας της είπε πως το ανήλικο κορίτσι «τον είχε περιγράψει στις καταθέσεις της, αλλά δεν είχε πολλά στοιχεία για την ταυτοποίησή του».

«Είναι σε σοκ, μου έλεγε διαρκώς ότι ”αυτοί είναι έξω και η μαμά μου παραμένει στην φυλακή”»

«Το κορίτσι ανέφερε πως ο 63χρονος είχε μεσολαβήσει για να έρθει σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη άλλος ένας άνδρας μεγάλης ηλικίας» σημείωσε.

«Η 12χρονη γνωρίζει και για ένα άλλο παιδί, μακάρι να βρει το κουράγιο να μιλήσει και για αυτό το παιδί…», αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας.

«Το κορίτσι είναι σε σοκ, μου έλεγε διαρκώς ότι ”αυτοί είναι έξω και η μαμά μου παραμένει στην φυλακή”» δήλωσε κλείνοντας ο δικηγόρος.