Ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές που έδωσε μια 29χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη για τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος έχει καταδικαστεί 8 φορές για ενδοοικογενειακή βία, όμως εξακολουθεί να είναι ελεύθερος και μάλιστα έχει σε εξέλιξη και ένατο δικαστήριο.

Η γυναίκα με γυρισμένη πλάτη μίλησε στην εκπομπή «Live News» και είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως «4.30 τα ξημερώματα ήρθε και χτυπούσε τα κουδούνια. Δεν άνοιξα, μόλις κατάλαβα ότι ήταν αυτός πήρα την αστυνομία. Άνοιξε την πόρτα με κατσαβίδι και απειλούσε ότι θα με κάψει ζωντανή εμένα και τα παιδιά. Φοβήθηκα πολύ, γιατί είναι ικανός. Με κυνηγάει στη δουλειά, στο σχολείο δεν αφήνει τα παιδιά, έντεκα μήνες απειλεί τη ζωή μου και τα παιδιά μου. Αν τον αφήσετε ελεύθερο, θα με σκοτώσει, είμαι σίγουρη».

«Από όταν ήταν ο γιος 4 μηνών άρχισε να με χτυπάει συνέχεια, δεν σταματούσε», είπε και πρόσθεσε πως «δεν σταματούσε ούτε μπροστά στα παιδιά μου, και δύο φορές ο γιος μου μού έχει σώσει την ζωή μου».

Ο πρώην σύζυγος παρότι έχει καταδικαστεί 8 φορές, αρνείται τις κατηγορίες και αναφέρει πως «είναι ψέματα όσα λέει και ο μάρτυρας και η γυναίκα μου. Δε χτύπησα την πόρτα, δεν έβαλα φωτιά. Ανησυχώ για τα παιδιά μου. Από τις 12 Αυγούστου δε μου τα δίνει, ήρθαν από Αλβανία οι γονείς μου και δε τους επέτρεψε να τα δουν, ούτε σε εμένα».