Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ίδιο τον γιο της έπεσε μία 70χρονη στον Αλμυρό Βόλου. Με μώλωπες σε όλο της το σώμα η γυναίκα κατέρρευσε μπροστά στον Εισαγγελέα και μίλησε για την σκληρή ζωή που περνά δίπλα στον 48χρονο γιο της, με τον οποίο μένουν στο ίδιο σπίτι.

Το Σάββατο, μετά από κατανάλωση αλκοόλ, ο 48χρονος επιτέθηκε στην μητέρα του, την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να την κλωτσά και να την χτυπά με τα χέρια του αλύπητα, για ώρα. Η γυναίκα μόλις μπόρεσε να σταθεί στα πόδια της κάλεσε την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όλο της το σώμα ήταν μελανιασμένο από το ξύλο και το μόνο που είπε ότι έχει πέσει ξανά θύμα βίας. Οι γείτονες στον Αλμυρό γνωρίζουν τα προβλήματα της γυναίκας και κάνουν λόγο για μια προβληματική συμβίωση.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι την χτύπησε. Είπε πως η μητέρα του έχει μια σπάνια δερματική ασθένεια και το κορμί της παρουσιάζει μωλωπισμούς δικαιολογώντας το γεγονός ότι δεν έφερε σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο. Το μόνο που παραδέχτηκε ηταν το πρόβλημα με το αλκοόλ.
Οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και ζήτησε προθεσμία για την Μεγάλη Τετάρτη, ενώ η πρότασή του να μείνει σε ξενοδοχείο μέχρι το δικαστήριο απορρίφθηκε και αποφασίστηκε η κράτησή του σύμφωνα με το gegonota.news.