Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 17χρονος ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του, τρέχει επί της οδού Πλαστήρα στη Νέα Σμύρνη δόθηκε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o 17χρονος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τρέχει στο δρόμο, φορώντας ένα φανελάκι, ενώ ήταν γυμνός από τη μέση και κάτω. Την ίδια στιγμή, η 45χρονη μητέρα του βρίσκεται στο διαμέρισμα τους, πολύ χτυπημένη, με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Ο 17χρονος κρατείται φρουρούμενος αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

«Σκότωσα τους δαίμονες», φώναζε γυμνός ο 17χρονος

Οι κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους όταν άκουσαν τις φωνές της γυναίκας, η οποία εκλιπαρούσε σε βοήθεια. Δευτερόλεπτα αργότερα είδαν τον 17χρονο να πετάγεται στον δρόμο ημίγυμνος, φορώντας μόνο κάτι σαν πάνα. Στη συνέχεια έμεινε εντελώς γυμνός και άρχισε να φωνάζει «σκότωσα τους δαίμονες».

Ανήσυχοι οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τη γυναίκα στην είσοδο της πολυκατοικίας έχοντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τα χέρια της.

Ο 17χρονος συνελήφθη, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πώς ο ανήλικος κατάφερε τα τραύματα στη μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ στο παρελθόν γείτονες είχαν και πάλι ειδοποιήσει το Χαμόγελο του Παιδιού για την οικογένεια, καθώς είχε σημειωθεί κι άλλο επεισόδιο.