Ανακοίνωση εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο Βάσω Ζ. Πανταζή & Συνεργάτες σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/1) στη Γλυφάδα, με την έκρηξη σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Το δικηγορικό γραφείο αναφέρει ότι δεν είναι αληθές πως ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι σύζυγος γνωστού μοντέλου, όπως αναπαράγεται από τα ΜΜΕ, κάτι που «φωτογραφίζει» το πρόσωπο του επιχειρηματία Ι.Κ. ο οποίος σημειώνεται – σύμφωνα με τους δικηγόρους του – ότι «δεν έχει ουδεμία σχέση με την εν λόγω επιχείρηση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Όπως είναι γνωστό από το πρωί αναπαράγεται από μέσα μαζικής ενημέρωσης η είδηση ότι έλαβε χώρα έκρηξη σε επιχείρηση με αντικείμενο πλυντήριο αυτοκινήτων στην περιοχή της Γλυφάδας.

Δυστυχώς μερίδα δημοσιευμάτων αναπαράγει την ψευδή είδηση ότι ιδιοκτήτης της εν λόγω επιχείρησης τυγχάνει σύζυγος γνωστού μοντέλου, “φωτογραφίζοντας” με αυτό τον τρόπο το πρόσωπο του εντολέα μας επιχειρηματία Ι.Κ., ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω επιχείρηση καθότι αυτή έχει μεταβιβαστεί σε διαδοχικούς ιδιοκτήτες ήδη από το έτος 2019.

Το δικηγορικό μας γραφείο με το παρόν δελτίο τύπου το οποίο επιθυμούμε να δημοσιεύσετε προς αποκατάσταση της αλήθειας, εκπροσωπεί τον επιχειρηματία Ι.Κ. ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω επιχείρηση και για το λόγο αυτό παρακαλούμε να σταματήσει η αναπαραγωγή της ως άνω ψευδούς ειδήσεως».