Μια ζωή γεμάτη χλιδή, πολυτελή ξενοδοχεία, δείπνα σε ακριβά και φινετσάτα εστιατόρια, και το μόνιμα μισθωμένο ταξί που μετέφερε εκείνη και το μικρό της σκυλάκι που είχε στην αγκαλιά φορώντας εντυπωσιακά και φυσικά, πανάκριβα και επώνυμα, ρούχα, συνέθεταν το lifestyle της Σλοβάκας απατεώνισσας Μαρία Γκελετίκοβα, η οποία «έριξε στα δίχτυα» της μέχρι και τον Νίκο Παππά, όπως έχει γίνει γνωστό.

Ο συνήγορος υπεράσπισής της, Σάκης Κεχαγιόγλου, το μεσημέρι της Τετάρτης (21/12) μίλησε στην εκπομπή T-live.

«Ο συναισθηματικός δεσμός που είχε με Άγγλο υπήκοο που ζει και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την έφερε σε θέση να έρθει στη χώρα μας τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Έτσι η προηγούμενη επιχειρηματική της δραστηριότητα που έχει να κάνει με τραπεζικά δάνεια στη Σλοβακία, έτυχε της προσοχής της δικαιοσύνης, η οποία δεν μπόρεσε να δώσει τις εξηγήσεις που της ζητήθηκαν λόγω ακριβώς της διαμονής της στην Ελλάδα. Συνέπεια αυτού του γεγονότος υπήρξε η έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης με πρωτοβουλία των Αρχών της Σλοβακίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Η Σλοβάκα απατεώνισσα δηλώνει και μοντέλο και δικηγόρος. Ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2021 για διακοπές. Τότε γνώρισε τον πάμπλουτο Βρετανό, κάτοικο Βάρης, όπου της κάλυπτε και όλα τα έξοδα της διαμονής της στη χώρα μας. Όταν χώρισαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της εκπομπής TLive, ξεκίνησαν τα οικονομικά προβλήματα, με την ίδια να συνεχίζει την πολυτελή ζωή και να κατηγορείται ότι αντί να πληρώνει, έστελνε μέιλ με δήθεν παραστατικά μεταφοράς χρημάτων.

Η γοητευτική Σλοβάκα δηλώνει τώρα μετανιωμένη για όλα και επιθυμεί να αποπληρώσει τα θύματά της.