Το δράστη της στυγερής δολοφονίας της 21χρονης η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 25 Σεπτεμβρίου από την Κόρινθο και το πτώμα της εντοπίστηκε σε ερημική αγροτοδασική έκταση του Χιλιομοδίου, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου.

Δράστης είναι ένας 46χρονος Έλληνας, ο οποίος φέρεται να οδήγησε την άτυχη αλλοδαπή σπίτι του με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά, κι εκεί, για άγνωστο λόγο, την πυροβόλησε και με τη βοήθεια φίλου του μετέφεραν το πτώμα σε ερημική περιοχή στο Χιλιομόδι, όπου και το εγκατέλειψαν.

Το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη Δευτέρα, όταν ο συνεργός του 46χρονου κατήγγειλε όσα είχαν συμβεί. Η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε στο σημείο που αυτός υπέδειξε στους αστυνομικούς.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου εντοπίστηκε ένα μικρό οπλοστάσιο. Συγκεκριμένα, ο 46χρονος είχε στην κατοχή του ένα υποπολυβόλο ΜP-5, ένα καλάσνικοφ, ένα πιστόλι, πλήθος γεμιστήρων, πέντε κουτιά με σφαίρες των 9mm και ένα αλεξίσφαιρο στρατιωτικό γιλέκο. Στο υπνοδωμάτιο του 46χρονου βρέθηκαν πολλά στοιχεία που συνηγορούν στο ότι εκεί τελέστηκε το έγκλημα, όπως σφαίρες οι σφαίρες που ήταν σφηνωμένες στο κρεβάτι, γδαρσίματα στον τοίχο κ.α.

Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κορίνθου.