Δύο ακόμη άνδρες, ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα, εμφανίστηκαν αυτοβούλως την Τετάρτη (2/11) στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ζήτησαν να καταθέσουν για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Αμφότεροι δήλωσαν χρήστες της διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών «blindchat» που όμως ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο.

Οι δύο άνδρες, αφού εξετάστηκαν ενόρκως και άφησαν τα κινητά τους τηλέφωνα για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Συνολικά ο αριθμός των ατόμων που έχουν προσέλθει αυτοβούλως για κατάθεση στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ανέρχεται πλέον σε 18.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία, σήμερα (2-11-2022), μεσημβρινές ώρες, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, πλην όμως, ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο.