Νέα στοιχεία για το περιστατικό με τον νεκρό άνδρα στη Μενεμένη της Θεσσαλονίκης βγαίνουν στη δημοσιότητα, καθώς φέρεται ότι ο 70χρονος πατέρας του -που θεωρείται ο κύριος κατηγορούμενος να προσπάθησε να αυτοκτονήσει, διαπιστώνοντας ότι πέθανε το παιδί του.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο πατέρας όταν συνειδητοποίησε ότι ο γιος του είναι νεκρός επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. Αυτός είναι και ο λόγος που παραμένει σε κωματώδη κατάσταση αρκετές ώρες μετά την είσοδό του στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Για να μπορέσουν οι γιατροί να διαχειριστούν το περιστατικό έκριναν αναγκαία τη διασωλήνωση του. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζεται. Μέχρι ο πατέρας να βρεθεί σε θέσει που θα μπορεί να μιλήσει, αρκετά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος ένα σκεπάρνι, το οποίο εικάζεται ότι έκρυψε η μητέρα του 41χρονου σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τον σύζυγο της. Η ίδια παραδέχτηκε ότι μόλις αντίκρισε τον σύζυγο και το παιδί της να κείτονται στο πάτωμα και καθώς περίμενε την Αστυνομία, σκούπισε τα αίματα που βρίσκονταν δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού της.

Σημειώνεται, ότι η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος του 41χρονου επήλθε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο άντρας είχε στο κεφάλι και στον λαιμό αρκετά χτυπήματα από εργαλείο. Η ιατροδικαστική υπηρεσία θα έχει σαφέστερη εικόνα όταν βγούνε τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.