Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη και υποστήριξε ότι η 38χρονη είχε την ουσία για ασφάλεια μαζί της και πως την έριξε στον εν διαστάσει σύζυγο της, όταν εκείνος αποπειράθηκε να τη βιάσει.

«Εκείνη την ημέρα λοιπόν όπως και πολλές άλλες φορές, είχαν δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Αυτός εισήλθε στο ξενοδοχείο κατά τις 11 η ώρα, στις 2 τα ξημερώματα έφυγε και επέστρεψε ξανά στις 4. Στις 4 η ώρα, τσακωθήκανε, τη χτύπησε, αποπειράθηκε να τη βιάσει και τότε εκείνη έχοντας για ασφάλεια το υγρό το οποίο σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια το είχε για καθαρισμό του γκαράζ της, του το έριξε στο πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «έχει πράγματι καυστική ουσία το συγκεκριμένο υγρό, αλλά όχι 90% αλλα 12%. Η κατηγορία είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Είναι ελάχιστη ποσότητα για βιομηχανικό καθαριστικό».

«Τον φοβάται ακόμη. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά της έχει βαρύτατο ποινικό μητρώο», ανέφερε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 38χρονης νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σώσουν το μάτι του, με τον συνήγορο του Αλέξη Κούγια, να αναφέρει ότι η κατηγορούμενη δελέασε τον άνδρα με ομαδικό σεξ, ώστε να συναντηθούνε.