Συνελήφθησαν χθες (14/8) το πρωί στην Ηλιούπολη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙΑΣ, τρεις ανήλικοι, για κλοπή και ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ αναζητούνται επτά συνεργοί τους.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (13/8) στην περιοχή της Ηλιούπολης, οι τρεις ανήλικοι από κοινού με επτά αγνώστους συνεργούς τους, ακινητοποίησαν τρία άτομα χρησιμοποιώντας σωματική και λεκτική βία και τους αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα και ένα κινητό τηλέφωνο. Μάλιστα οι ανήλικοι δεν δίστασαν να τραυματίσουν δύο από τα θύματα.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν τους τρεις ανηλίκους και τους οδήγησαν στο ΤΑ Ηλιούπολης, όπου και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το τσαντάκι και το κινητό τηλέφωνο που είχαν αφαιρέσει από τους θύματα.

Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν οι κηδεμόνες των δύο ανήλικων δραστών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ ο κηδεμόνας του τρίτου αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο ανακριτή.