Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media από βίντεο που αναρτήθηκε και φαίνεται να προέρχεται από το εσωτερικό περιπολικού της Αστυνομίας, το οποίο διασχίζει δρόμο που έχει κόκκινα φανάρια, ενώ ακούγονται γυναίκες από τις πίσω θέσεις να γελάνε.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, το βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok, με τον χρήστη να γράφει χαρακτηριστικά «Σας αρέσει βόλτα με το περιπολικό; Και να περνάτε με κόκκινο τα φανάρια;».

Επίσης, το δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρει ότι φαίνονται διακριτικά Υπαστυνόμου στο χέρι του οδηγού, ενώ σημειώνει ότι το εσωτερικό του οχήματος παραπέμπει σε περιπολικό.

Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αναφέρει ότι «το βίντεο φαίνεται να είναι τραβηγμένο από το εσωτερικό ενός περιπολικού», ενώ τονίζει πως διεξάγεται σχετική έρευνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε πως διερευνάται το περιεχόμενο βίντεο, που έχει αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαρήχθη σε ιστοσελίδα του διαδικτύου.

Το επίμαχο βίντεο φαίνεται να είναι τραβηγμένο από το εσωτερικό ενός περιπολικού, του οποίου ο οδηγός ενεργοποιεί τις σειρήνες και περνάει ένα φανάρι με κόκκινο, ενώ ακούγονται και γυναικείες φωνές από τα πίσω καθίσματα».