Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο 53χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 46χρονη σύζυγό του τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Κουκάκι, επειδή του ζητούσε να χωρίσουν.

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, είναι αντιμέτωπος και με το πλημμέλημα της απειλής, καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία στο παρελθόν είχε απειλήσει τη γυναίκα του.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο θάνατος της 46χρονος ήταν βασανιστικός, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος, πρώην αθλητής πάλης, την ξυλοκόπησε πριν την μαχαιρώσει.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (23/6). Ο 53χρονος πήγε στο σπίτι που έμεναν μαζί πριν λίγο καιρό καθώς τους τελευταίους μήνες ήταν σε διάσταση το ζευγάρι. Της είχε ζητήσει να βρεθούν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, κάτι που η ίδια δεν ήθελε.

Νέα γυναικοκτονία στο Κουκάκι

Κάποια στιγμή, ο 53χρονος, όπως κατέθεσε ο ίδιος, είδε μία βαλίτσα. Η γυναίκα έφτιαχνε μία βαλίτσα για να πάει ένα ταξίδι. Ο 53χρονος κατέθεσε ότι μόλις την είδε τον θόλωσε η ζήλεια, καθώς την ζήλευε παράφορα, άρχισε να της φωνάζει, πιάστηκαν στα χέρια, την ξυλοκόπησε και την κυνηγούσε με ένα μαχαίρι της κουζίνας μέσα στο σπίτι. Αφού την τραυμάτισε στην πλάτη, όταν έπεσε κάτω η γυναίκα της κάρφωσε δύο μαχαιριές μία στο στήθος και μία στην ωμοπλάτη. Στη συνέχεια την τύλιξε με την κουρτίνα του σπιτιού. Πριν φύγει κάλεσε τον 24χρονο γιο τους, στον οποίο ομολόγησε το έγκλημα και τον ενημέρωσε ότι σκότωσε την 46χρονη μητέρα του.

Νέα γυναικοκτονία στο Κουκάκι

Στη συνέχεια έφυγε με το ΙΧ αυτοκίνητό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει, ρίχνοντάς το σε βράχια επί της παραλιακής λεωφόρου στο ύψος της Παλαιάς Φώκαιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος λίγο πριν ρίξει το αμάξι πάνω σε βράχια, επιχείρησε μ’ ένα μαχαίρι να κόψει τις φλέβες του. Γι’ αυτό και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ.