Για την μαφιόζικη εκτέλεση του γιου του στον Γέρακα τοποθετήθηκε ο πατέρας του 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου, σημειώνοντας ότι «η νύχτα σκότωσε το παιδί μου», ενώ έκανε λόγο και για «συμβόλαιο θανάτου» και «βρώμικους αστυνομικούς».

Μάλιστα, ζήτησε από τις αρχές να βρουν τους δολοφόνους του παιδιού του, υπογραμμίζοντας ότι «οι “έμπειροι” αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα».

Αναλυτικά ολόκληρη η δήλωσή του:

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατι δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα κ τους μπραβους για τα μαγαζιά του. Οι βρώμικοι Αστυνομικοι ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου κ ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα.

Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει Επιχειρηματιας καυσίμων Ζκαθαρις, χωρίς να κάνει λαθρεμποριο, καυσίμων η, να μην είναι υπόδουλος κακοποιών.

Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια κ ο ομιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των α μπράβων.

Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας.

Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι πως και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα.

ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.

Όχι άλλο αιμα από τους στυγνους δολοφονους που προέρχονται από το χωρο της νύχτας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ».