Σοκ προκαλεί η μαφιόζικη επίθεση που σημειώθηκε σε βενζινάδικο στον Γέρακα επί της Λεωφόρου Μαραθώνος το πρωί του Σαββάτου, με θύμα τον 38χρονο ιδιοκτήτη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 8:00, οι επίδοξοι εκτελεστές περίμεναν τον 38χρονο να σταθμεύσει το πολυτελές θωρακισμένο όχημά του δίπλα στο πρατήριο. Στη συνέχεια τον προσέγγισαν, ανοίγοντας πυρ εναντίον του. Οι ίδιες πήγες αναφέρουν, ότι στον τόπο του εγκλήματος έχουν βρεθεί περισσότεροι από 20 κάλυκες των 7,62mm, από Καλάσνικοφ, ενώ οι δράστες ήταν τουλάχιστον τρεις.

Το θύμα φέρεται να έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές (σ.σ. το όνομά του επίσης φέρεται να έχει εμπλακεί σε υποθέσεις εκβιασμού και νοθείας καυσίμων). Ως κίνητρο εξετάζεται αρχικά αυτό των προσωπικών διαφόρων. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν κατακλύσει την περιοχή αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και τυχόν αυτόπτες μάρτυρες.

Λίγη ώρα αργότερα, βρέθηκε ένα καμμένο βανάκι στην περιοχή της Παλλήνης, με τις αρχές να εξετάζουν αν πρόκειται για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου»

Συγκλονισμένος είναι ο πατέρας του 38χρονου που εκτελέστηκε έξω από το βενζινάδικό του, σημειώνοντας ότι «η νύχτα σκότωσε το παιδί μου», ενώ έκανε λόγο και για «συμβόλαιο θανάτου» και «βρώμικους αστυνομικούς».

Μάλιστα, ζήτησε από τις αρχές να βρουν τους δολοφόνους του παιδιού του, υπογραμμίζοντας ότι «οι “έμπειροι” αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα».

Αναλυτικά ολόκληρη η δήλωσή του:

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατι δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα κ τους μπραβους για τα μαγαζιά του. Οι βρώμικοι Αστυνομικοι ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου κ ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα.

Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει Επιχειρηματιας καυσίμων Ζκαθαρις, χωρίς να κάνει λαθρεμποριο, καυσίμων η, να μην είναι υπόδουλος κακοποιών.

Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια κ ο ομιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των α μπράβων.

Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας.

Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι πως και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα.

ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.

Όχι άλλο αιμα από τους στυγνους δολοφονους που προέρχονται από το χωρο της νύχτας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ».

Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast από το σημείο: