Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Αστυνομία της Κρήτης λόγω πυροβολισμών που έπεσσαν γύρω στις 12:00 σήμερα το μεσημέρι στα Ανώγεια. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναβ τραυματία.

Στο σημείο, όπως μεταδίδει το cretalive.gr σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις και ΕΚΑΒ.

Ο δράστης όσο και το θύμα είναι νεαρής ηλικίας και έχουν συγγενική σχέση.

Μεταξύ των δύο ανδρών φέρεται να υπήρχε μια αντιπαράθεση για προσωπικούς λόγους, η οποία μάλιστα ήταν γνωστή σε κάποιους που είχαν μεσολαβήσει για να λυθεί. Φαινόταν μάλιστα ότι η κατάσταση είχε εκτονωθεί, μέχρι που σημειώθηκε το σημερινό επεισόδιο.

Ο 33χρονος έχει τραυματιστεί από πυροβολισμό στα πόδια, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ένας 32χρονος, κάτοικος Ανωγείων, λόγω προσωπικών διαφορών μετέβη στον χώρο εργασίας του θύματος όπου και πυροβόλησε στο έδαφος για εκφοβισμό. Θραύσμα σφαίρας βρήκε το θύμα στην πατούσα και αμέσως ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το θύμα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων και κατόπιν στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες χωρίς να διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Από την Αστυνομία αναζητείται ο δράστης ενώ σύμφωνα με τις πρώτες καταθέσεις μαρτύρων, πρόκειται για ένα ατυχές περιστατικό.