Σε επίσημη διάψευση της καταγγελίας που έγινε σε τηλεοπτικό σταθμό, από τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου για ξυλοδαρμό της κόρης της, προχώρησε με ανακοίνωση της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η μητέρα της φερόμενης ως παιδοκτόνου κατήγγειλε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της κόρης της από αστυνομικούς, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι η 33χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού κατά τη μεταφορά και την κράτησή της στη ΓΑΔΑ.

«Η κόρη μου έχει φάει μπουνιές στο πρόσωπο. Δεν μπορεί να σταθεί, δεν κοιμάται και δεν τρώει, τι συμπεριφορά είναι αυτή και από ποιον. Της τραβάγανε τα μαλλιά και της έλεγαν “πουτ@@@ ομολόγησε”, “δεν το έκανα” έλεγε εκείνη», ανέφερε χαρακτηριστικά. Νωρίτερα το newsbeast είχε γράψει για την έρευνα που διατάχθηκε άμεσα και τις κινήσεις που προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να αρνείται ότι οι αστυνομικοί τη χτύπησαν.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της.