Ένα ακόμη περιστατικό που συνδέεται με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει τη χώρα είδε το φως της δημοσιότητας κι αφορά την παρουσία της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Πήγε στο νοσοκομείο έχοντας ένα ατύχημα. Είχε καταπιεί σχεδόν ένα τασάκι γόπες και χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική για περίπου ένα μήνα», αποκάλυψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα.

Λίγο αργότερα η Σίσσυ Χριστήδου επεσήμανε στον αέρα ότι επικοινώνησε με την εκπομπή πολύ στενό μέλος της οικογένειας, διαψεύδοντας το περιστατικό. Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος το περιστατικό αυτό είναι καταγεγραμμένο στον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας σημειώνοντας ότι «το 2014 διεκομίστηκε στο Νοσοκομείο της Πάτρας γιατί είχε υποστεί δηλητηρίαση μετά από κατάποση τσιγάρων».

Την τελική ευθεία φαίνεται πώς έχει μπει η εξιχνίαση της υπόθεσης του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής (18/3), η εβδομάδα που ακολουθεί θα είναι καθοριστική για τη μορφή που θα λάβει η έρευνα για την υπόθεση.

Φαίνεται πως η τοξικολογική εξέταση της Τζωρτζίνας έχει ολοκληρωθεί και οι επιστήμονες αισιοδοξούν ότι κάτι τελικά θα τους δώσει μετά την εξονυχιστική ανάλυση των δεδομένων, που έγιναν με νέες σύγχρονες μεθόδους.

Μέσα στην εβδομάδα η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών, θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα. Φαίνεται πως ήδη οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους, τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας.

Σύμφωνα και πάλι με τις πληροφορίες της εκπομπής, στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις καταλήγουν πως οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά, έλλειψη οξυγόνου.

Όλα αυτά οδηγούν σε ντόμινο εξελίξεων και καθιστούν πιθανό το ενδεχόμενο οι γονείς να κληθούν άμεσα να καταθέσουν.

«Μιλάμε για κόντρες, γαλόνια και ποιος θα πάρει τη ρεβάνς; Με τρία παιδιά νεκρά; Φαίνεται πως κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του… Ήμουν σοκαρισμένη με όσα άκουγα για κόντρες. Προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να βρούνε την αλήθεια. Ότι είναι δύσκολο, έχουν γίνει κάποια λάθη κι είχαν εκτιμηθεί κάποια ευρήματα αλλιώς στα παιδιά. Η οικογένεια περιμένει να λάμψει η αλήθεια. Είναι γονιδιακό; Παθολογικό; Δολοφονία;», ανέφερε η δημοσιογράφος μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε, ενώ μετά την προβολή ενός βίντεο είπε:

«Φαίνεται ότι κάτι βρίσκεται από τους ειδικούς. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ένα από τα παιδιά είναι σαν να μιλά μέσα από τον τάφο του κι όλοι οι ειδικοί «ακούνε» τι τους λέει. Υπάρχει ένα εύρημα σημαντικό που σαφώς αξιολογείται…Φυσικά αν υπάρχουν ένοχοι να τιμωρηθούν. Ωχ, δεν με βαστούν τα πόδια μου».

Η αναφορά στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη έκανε και μία αναφορά στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήθελα να βρεθώ με τη μητέρα από κοντά, οι δικηγόροι τη συμβούλευσαν να μην γίνει αυτό. Μου έλεγε σε περιμένω. Σαν τον Μπάμπη.

Ήταν να πάω κάτω να κουβεντιάσουμε με τη μητέρα. Ήθελα να δω τον άνθρωπο, τη μάνα.

Οι εντολές των δικηγόρων ήταν “όχι, από το τηλέφωνο κι αγαπημένοι”. Θα είχα σχηματίσει μια εικόνα», επεσήμανε η δημοσιογράφος.

«Έλεγε ότι έχει καρκίνο και θέλει την αγάπη του για όση ζωή της απομένει»

Παράλληλα, μία νέα σοκαριστική αποκάλυψη έγινε για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας και επικοινώνησε με την εκπομπή, κατήγγειλε ακραίες συμπεριφορές της μητέρας στην προηγούμενη σχέση της.

«Τα όσα συνέβησαν τότε, είναι βγαλμένα από ταινία. Πριν τον τωρινό της σύζυγο είχε γνωρίσει τον γιο συγγενή μου, που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο. Θα ήταν 20-21 χρόνων. Εκείνος διένυε μία πολύ δύσκολη περίοδο, αφού κάποιο μέλος της οικογένειάς του νοσούσε σοβαρά από καρκίνο. Για να είναι μαζί του η γυναίκα αυτή, έφτασε στο σημείο να τους λέει ότι είναι βαριά άρρωστη. Έλεγε ότι πεθαίνει, ότι έχει καρκίνο και θέλει τη στοργή και την αγάπη του για όση ζωή της απομένει. Μετά ισχυρίστηκε ότι έχει κάποιο γονιδιακό πρόβλημα, ύστερα είπε ότι αν την αφήσει θα αυτοκτονήσει. Έχει μεγάλη πειθώ. Μετά συνέβη κάτι πολύ σοβαρό και αντιληφθήκαμε ότι δεν έπασχε από την αρρώστια που έλεγε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δοξάζω το Θεό που ο δικός μας τελείωσε άμεσα μαζί της γιατί θα είχε μπλέξει πολύ άσχημα. Είμαστε στη διάθεση των Αρχών αν μας ζητήσουν να καταθέσουμε όλες τις λεπτομέρειες, που πιστέψτε με, προκαλούν ανατριχίλα» πρόσθεσε.