Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, με την Αστυνομία να ανακρίνει νέους υπόπτους, ενώ συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών. Με αφορμή το στυγερό έγκλημα, παιδική φίλη του φίλαθλου του Άρη που έφυγε από την ζωή, «έσπασε» την σιωπή της.

«Ήταν χρυσός άνθρωπος με χρυσή καρδιά», είπε χαρακτηριστικά η Ισαβέλλα στη κάμερα της εκπομπής «Tlive» και πρόσθεσε ότι ο Άλκης «έφυγε με πόνο, πόνεσε πολύ, ήταν ξαφνικό εντελώς, δεν το περίμενε κανείς, απλά γυρνούσε σπίτι του. Όταν είδα το βίντεο, ξέσπασα πάλι σε κλάματα, έπαθα μια κρίση πανικού για ένα 15λεπτο τουλάχιστον. Ήμουν χάλια».

«Ήταν πάντα κοντά μου, ευγενικός με όλους, ένας χαμογελαστός άνθρωπος που δεν κρατούσε κακία. Δεν ήταν κακός, αλλά πάντα χαρούμενος και ειδικά με τις νίκες των άλλων, είχε συμπόνια», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Ο Άλκης δεν ήταν οπαδός»

Η φίλη του 19χρονου σημείωσε ότι ο Άλκης ασχολούνταν μεν με τον αθλητισμό, τόσο με το ποδόσφαιρο, όσο και με το μπάσκετ, αλλά δεν ήταν οπαδός.

Παράλληλα, δήλωσε σοκαρισμένη από το νεαρό της ηλικίας των δραστών, ενώ τόνισε ότι στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Δεν πίστευα ότι ήταν τόσο μικροί (σ.σ. οι δράστες) σε ηλικία. Αυτό δεν το περίμενα. Σκέφτηκα “γιατί”, πώς μεγάλωσαν αυτοί οι άνθρωποι. Μετά σκέφτηκα επίσης πως οι φίλοι του, που ήταν μαζί του, βίωσαν όλο αυτό το πράγμα», είπε με τρεμάμενη φωνή.

Ακόμη, ξεκαθάρισε πως «ο Άλκης δεν ήταν οπαδός. Του άρεσε το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, ασχολούνταν με τα αθλήματα, αλλά όχι έτσι. Δεν ήταν οπαδός»

«Δεν συνηθίζεις την απώλεια, ούτε την δέχεσαι. Δεν μπορώ γιατί ήταν πολύ καλός φίλος μου», είπε και τόνισε πως «ξέρω ότι το κάρμα γυρνάει και θα δοθεί δικαιοσύνη».