Στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης θα μπει και πάλι στις 9 Μαρτίου 2022 η υπόθεση με φερόμενο ως πρωταγωνιστή γνωστό δικηγόρο που έχει στραφεί σε βάρος 22χρονης κοπέλας, που τον κατηγορεί για τη αποπλάνησή της, αλλά και των γονιών της τους οποίους έχει μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η εκδίκαση της υπόθεση αναβλήθηκε μέχρι να κριθεί από το Εφετείο το σκέλος της υπόθεσης που αφορά στις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δικηγόρος.

«Σήμερα είχαμε το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση που μου έκανε ο κακοποιητής μου. Ο άνθρωπος αυτός είναι κακοποιός, εγκληματίας, έχει κλέψει τις ψυχές μας, εμένα και των δύο άλλων κοριτσιών και ζητάμε από όλα τα κορίτσια να μην φοβούνται για να πάρουμε πίσω τις ψυχές μας» δήλωσε η 22χρονη κοπέλα ενώ από την πλευρά του ο δικηγόρος και μηνυτής απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους ανέφερε: «Σήμερα έρχεστε να καλύψετε τη δίκη για την οικογένεια που διαδίδει αυτά τα συκοφαντικά σε βάρος μου. Έχω απαλλαγεί με βουλεύματα για την πράξη του βιασμού».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber