Μια απίστευτη τροπή πήρε σήμερα η υπόθεση της δολοφονίας της 75χρονης γυναίκας στον Βόλο από τον 39χρονο βαφτισιμιό της. Όπως αποκαλύφθηκε, ο ίδιος άνθρωπος είχε δολοφονήσει τον Αύγουστο του 2009 και τη μητέρα του δικηγόρου του, Γιάννη Μηλίνη.

Οι πληροφορίες από τοπικές ιστοσελίδα αναφέρουν πως ο δικηγόρος ήταν αυτός που είχε βρει νεκρή την 69χρονη μητέρα του μέσα σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι της. Τότε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχε δεχθεί 20 μαχαιριές ενώ ο δράστης είχε παραβιάσει την κεντρική πόρτα του διαμερίσματός της.

Η έρευνα που είχε γίνει τότε στο σπίτι της μητέρας του δικηγόρου «έδωσε» κάποια στοιχεία τα οποία ποτέ όμως δεν είχαν οδηγήσει στην ταυτοποίηση του δράστη. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που ερευνούσαν την υπόθεση με τη δολοφονία της νονάς του 39χρονου ανέσυραν από το συρτάρι τους τον φάκελο της υπόθεσης και άρχισαν να αναζητούν κοινά σημεία με τη δολοφονία της 75χρονης, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Στο μικροσκόπιο το DNA του 39χρονου

Ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 75χρονης γυναίκας στο Βόλο

Στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών μπήκε στο μικροσκόπιο το DNA του 39χρονου, το οποίο ταυτοποιήθηκε με γεννητικό υλικό που είχε βρεθεί τότε στον τόπο του εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», το δείγμα DNA είχε ληφθεί από τα νύχια της γυναίκας που δολοφονήθηκε το 2009. Τότε, το μόνο που ήξεραν οι αρχές είναι ότι το δείγμα άνηκε σε άγνωστο νεαρό άρρεν.

Η έκθεση που συνέταξαν οι αστυνομικοί του τμήματος DNA της ΔΕΕ συμπεριλήφθη στη δικογραφία που σχηματίστηκε για τη δολοφονία της νονάς του δράστη στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Σοκαρισμένος ο δικηγόρος

Πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ αναφέρουν πως ο δικηγόρος Γ. Μηλίνης, συνήγορός του 39χρονου για σειρά υποθέσεων, με τελευταία αυτή της δολοφονίας της νονάς του, έχει καταρρεύσει κυριολεκτικά, μαθαίνοντας ότι είναι εκείνος που σκότωσε και τη μητέρα του.

Μάλιστα, οι γείτονες της αδικοχαμένη μητέρας του δικηγόρου, μόλις άκουσαν ότι ένας 39χρονος είχε σκοτώσει τη νονά του με 42 μαχαιριές, σκέφθηκαν ότι ήταν πανομοιότυπο έγκλημα με αυτό στη γειτονιάς τους στην οδό Μελίνας Μερκούρη στη Ν. Ιωνία και είπαν στην κάμερα της ΕΡΤ ότι «η γιαγιά και ο παππούς του δολοφόνου ζούσαν στην ίδια τριώροφη οικοδομή με τη μητέρα του Γ. Μηλίνη, Νίκη. Μάλιστα η ίδια έλεγε κάποιες φορές ότι το ενοίκιο που την πλήρωναν για να μένουν στο διαμέρισμα, το έδινε στον εγγονό τους ο οποίος της ζήταγε χαρτζιλίκι».

Μετά το φονικό της μητέρας του δικηγόρου, το 2009, ο 39χρονος πλησίασε τον Γ. Μηλίνη και του ζήτησε να αναλάβει διάφορες υποθέσεις του, που τον είχαν οδηγήσει στη δικαιοσύνη, για εκβιασμούς, εμπρησμούς κ.α. με τελευταία βέβαια τη δολοφονία της 75χρονης νονάς του.

Ο Γ. Μηλίνης παραιτήθηκε σήμερα από δικηγόρος του 30χρονου.