Συγκλονίζει η δευτερότοκη κόρη της 48χρονης Νεκταρίας την οποία σκότωσε ο εν διαστάσει σύζυγός της στην Ιεράπετρα με όσα αποκαλύπτει για τον πατέρα της. «Την ημέρα του φόνου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “έσφαξα τη μητέρα σου”» αποκαλύπτει η κόρη της Νεκταρίας.

Η κόρη της 48χρονης συγκλονίζει μιλώντας στο «Πρωινό» και υποστηρίζει ότι ο δράστης ήταν εμμονικός με την μητέρα της, χτυπούσε τα παιδιά και μάλιστα η κοπέλα είχε κάνει μήνυση σε βάρος του.

 Αναλυτικά όσα είπε στο Πρωινό, η κόρη της Νεκταρίας:

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν πολύ κακός με εμάς. Μας χτυπούσε και τους είχα κάνει μήνυση γι αυτό στο αστυνομικό τμήμα. Αυτό που έκανε ήταν προσχεδιασμένο. Δεν γίνεται ξαφνικά μια εβδομάδα πριν από τον φόνο να θέλει να δει ψυχολόγο. τα είχε κανονίσει έτσι, ώστε να βγει στο τέλος τρελός. Ενώ το προηγούμενο βράδυ μας μάζεψε και κατά κάποιο τρόπο σαν να μας αποχαιρέτησε. Σαν να ήξερε ότι θα πάει φυλακή. Ήταν εμμονικός με την μητέρα μου. Την Παρασκευή το πρωί, την ημέρα του φόνου με πήρε τηλέφωνο που είπε «έσφαξα την μάνα σου»».

Ιεράπετρα: Η Νεκταρία τρέχει να σωθεί από τον σύζυγό της που κρατάει μαχαίρι – Βίντεο ντοκουμέντο

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από βίντεο την ώρα της δολοφονίας της 48χρονης Νεκταρίας. Οι εικόνες του βίντεο συγκλονίζουν καθώς δείχνουν την Νεκταρία να τρέχει προσπαθώντας να ξεφύγει από τον εν διαστάσει σύζυγο της ο οποίος την κυνηγάειΤο στιγμιότυπο καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του χώρου με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ακριβώς πριν το έγκλημα.

Η γυναίκα και ο 54χρονος άνδρας χάνονται από το πλάνο, ακριβώς τη στιγμή που ο εν διαστάσει σύζυγός της τη σκοτώνει με πολλαπλές μαχαιριές. Στη συνέχεια το βίντεο, που δημοσιεύει το Mega, δείχνει τον δολοφόνο να φεύγει ατάραχος από το σημείο όπου μαχαίρωσε τη γυναίκα κρατώντας το μαχαίρι και φορώντας το κράνος του. Πηγαίνοντας να πάρει το μηχανάκι του, στο πάρκινγκ των δωματίων τον πλησιάζει η ιδιοκτήτρια της ενοικιαζόμενων, η οποία ήταν και αυτή που ειδοποίησε την αστυνομία.