Σκηνές απείρου… κάλλους καταγράφηκαν το πρωί της Τρίτης (12/10) στο δημαρχείο Αρχανών-Αστερουσίων, στην Κρήτη, όπου ένας σεισμόπληκτος τα έκανε «γυαλιά καρφιά».

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ekriti.gr, ένας σεισμόπληκτος εισέβαλε στο Γραφείο του Δημάρχου Αρχανών – Αστερουσίων Μανώλη Κοκοσάλη και σε έξαλλη κατάσταση έσπασε το γραφείο της γραμματέως του.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, η αφορμή για το ξέσπασμα του άνδρα στάθηκε το ότι ο οικισμός του δεν μπήκε στην πλατφόρμα arogi.gov.gr για την καταβολή αποζημιώσεων από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Ο κ.. Κοκοσάλης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη δήλωσε εκνευρισμένος και στεναχωρημένος: «Ο δημότης εισέβαλε στο δημαρχείο και εν εξάλλω καταστάσει έσπασε το γραφείο και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της γραμματέως μου. Ευτυχώς δεν χτύπησε την υπάλληλο», είπε και πρόσθεσε: «Αντιλαμβάνομαι την αγανάκτηση του κόσμου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Μπήκαν στην πλατφόρμα οι 2 οικισμοί του δημοτικού διαμερίσματος και έμεινε εκτός ένας οικισμός, όπου διαμένει ο εν λόγω δημότης. Λίγη υπομονή μέχρι να διορθωθούν τα λάθη».

Ο Μανώλης Κοκοσάλης υπέβαλε μήνυση εναντίον του δημότη και αναμένονται εξελίξεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.