Σκηνές απείρου… κάλλους καταγράφηκαν το πρωί της Τρίτης (12/10) στο δημαρχείο Αρχανών-Αστερουσίων, στην Κρήτη, όπου ένας σεισμόπληκτος τα έκανε «γυαλιά καρφιά».

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ekriti.gr, ένας σεισμόπληκτος εισέβαλε στο Γραφείο του Δημάρχου Αρχανών – Αστερουσίων Μανώλη Κοκοσάλη και σε έξαλλη κατάσταση έσπασε το γραφείο της γραμματέως του.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, η αφορμή για το ξέσπασμα του άνδρα στάθηκε το ότι ο οικισμός του δεν μπήκε στην πλατφόρμα arogi.gov.gr για την καταβολή αποζημιώσεων από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Ο κ.. Κοκοσάλης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη δήλωσε εκνευρισμένος και στεναχωρημένος: «Ο δημότης εισέβαλε στο δημαρχείο και εν εξάλλω καταστάσει έσπασε το γραφείο και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της γραμματέως μου. Ευτυχώς δεν χτύπησε την υπάλληλο», είπε και πρόσθεσε: «Αντιλαμβάνομαι την αγανάκτηση του κόσμου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Μπήκαν στην πλατφόρμα οι 2 οικισμοί του δημοτικού διαμερίσματος και έμεινε εκτός ένας οικισμός, όπου διαμένει ο εν λόγω δημότης. Λίγη υπομονή μέχρι να διορθωθούν τα λάθη».

Ο Μανώλης Κοκοσάλης υπέβαλε μήνυση εναντίον του δημότη και αναμένονται εξελίξεις.