Αυτοκτόνησε τελικά ο 29χρονος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος της Ερέτριας, που βρέθηκε χθες νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, όπως φαίνεται και από την ιατροδικαστική εξέταση επισημαίνει το eviathema.gr.

Το χρονικό της αυτοκτονίας του διοικητή άρχισε να ξεδιπλώνεται χθες το μεσημέρι. Ο αξιωματικός έφυγε από την υπηρεσία του στις 15:00 χωρίς όμως ποτέ να φθάσει στο σπίτι του. Η σύζυγος του, με την οποία απέκτησε τον Ιούνιο το πρώτο τους παιδί, τον έψαχνε εναγωνίως καθώς δεν της είχε πει το παραμικρό και ανησυχούσε που απουσίαζε τόσες ώρες.

Λίγο μετά τις 21:15 ο 29χρονος βρέθηκε νεκρός εντός του ιδιωτικού αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πλατεία κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο νεαρός αξιωματικός, υπαστυνόμος Α’ στον βαθμό, που είχε προϋπηρεσία στο Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής ενώ τα τελευταία δυο χρόνια διατελούσε χρέη Διοικητή στην Ερέτρια, δεν είχε εκδηλώσει περίεργη ή ανησυχητική συμπεριφορά. Συνάδελφοι του κάνουν λόγο για ένα άτομο που δεν δημιουργούσε προβλήματα, ενώ μόλις λίγες ημέρες είχε παντρευτεί και περίπου δύο μήνες πριν είχε γεννηθεί η κόρη του.

Μάλιστα μέχρι και λίγο πριν φύγει από το γραφείο, το μεσημέρι της Πέμπτης, τηλεφωνούσε σε συναδέλφους για τον συντονισμό της Aστυνομίας για μια μεγάλη εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου που θα γινόταν το ερχόμενο Σάββατο.Το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που μετέβη στο σημείο κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να λύσει το μυστήριο του θανάτου του νεαρού διοικητή και να δώσει τέλος στο θρίλερ.