Σοκ προκαλεί η είδηση ότι καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας.

Η καθηγήτρια υπηρετεί από την αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς σε σχολική μονάδα της Ηπείρου και η καταγγελία έγινε πριν από μερικές ημέρες από τους γονείς μαθήτριας.

Η μαθήτρια, όπως αναφέρουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες, δέχθηκε επανειλημμένα σεξουαλική παρενόχληση από την καθηγήτριά της με αποτέλεσμα να μιλήσει στους γονείς της για όσα απίστευτα συνέβαιναν στο σχολείο. Ακολούθησε έγγραφη καταγγελία στις αρχές και μήνυση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η διερεύνηση της υπόθεσης.

Στις προσωπικές σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της καθηγήτριας, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, εντοπίστηκε πλούσιο υλικό, που αποδεικνύουν ότι το σχολείο για την ίδια ήταν χώρος για να εντοπίζει και να παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί πλήρως η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, η οποία αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την απόφασή της για την εν λόγω εκπαιδευτικό.

Πηγή: epiruspost.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.