Για τον 33χρονο πιλότο, που ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του στα Γλυκά Νερά, μίλησε ο εκ των δικηγόρων του Βασίλης Σπύρου.

Κατά την παρουσία του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Σπύρου ανέφερε ότι ο 33χρονος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, τονίζοντας ότι «το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το παιδί του».

«Η μέριμνά του αφορά το μέλλον του παιδιού, γιατί έχει ακούσει διάφορα, ότι το παιδί θα πάει σε ανάδοχη οικογένεια, ότι θα το χάσει από τη ζωή του», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του πιλότου, υπογραμμίζοντας ότι το θέμα του παιδιού δεν είναι υπερασπιστικό όπλο.

Επιπλέον, ο κ. Σπύρου είπε ότι το μοναδικό που του ζήτησε είναι να φροντίσει το παιδί, καθώς έχει θορυβηθεί από το ενδεχόμενο η μικρή να δοθεί σε άλλη οικογένεια, ξεκαθαρίζοντας ότι οι γονείς του πιλότου θέλουν να μεγαλώσουν το παιδί και πώς βρίσκονται σε συνεννόηση με την οικογένεια της Καρολάιν.

Τέλος, ο δικηγόρος ανέφερε ότιέχουμε να κάνουμε με ένα ομολογημένο έγκλημα, με τον 33χρονο να έχει ζητήσει συγγνώμη, προσθέτοντας ότι δεν ρώτησε για την ποινή που θα του επιβληθεί, καθώς «κατανοεί και επιθυμεί να τιμωρηθεί γι’ αυτό που έκανε».