Ως ύποπτος αναζητείται ο πρώην σύζυγος της 64χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη, έξω από το σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, αργά χθες (Πέμπτη) το βράδυ και η οποία κατέληξε λίγο αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με την υπόθεση να εξελίσσεται σε θρίλερ.

Η γυναίκα που, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν διαζευγμένη, βρέθηκε από διερχόμενους πολίτες, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται το σπίτι της. Η αστυνομία αποδίδει τον θάνατό της σε εγκληματική ενέργεια.

Η 64χρονη δέχθηκε πυροβολισμούς στο κεφάλι και τον ώμο, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΜΠΕ, ενώ όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής βρήκαν στο σπίτι της δύο κάλυκες από πιστόλι.

Δολοφονία 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα: Ο δράστης την περίμενε έξω από το σπίτι της

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σύμφωνα με την αστυνομία το ζευγάρι είχε χρόνιες δικαστικές διαμάχες και προστριβές. Όπως σημειώνουν οι αστυνομικοί, ο δράστης περίμενε τη γυναίκα έξω από το σπίτι της, την πυροβόλησε στην τραχηλική χώρα και στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια διέφυγε.

Μάλιστα ένας κάτοικος που βγήκε για να πετάξει τα σκουπίδια του, είδε την άτυχη γυναίκα αιμόφυρτη και ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο κανείς δεν υπήρξε μάρτυρας του τραγικού συμβάντος.

Η αστυνομία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, έκανε έρευνες στο σπίτι του πρώην συζύγου της 64χρονης χωρίς όμως να βρει κάποιο ίχνος του.

Τι δήλωσε κάτοικος της περιοχής

Μια κάτοικος της περιοχής δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1 για το περιστατικό: «Ήταν σαν βεγγαλικά ένα πράγμα (για τον ήχο), αλλά όχι δυνατά. Ανέπνεε η γυναίκα και μετά μας είπε η Αστυνομία πως πέθανε».

Μια άλλη αυτήκοος μάρτυρας είπε στην κάμερα του καναλιού: «Πλησίασα και είδα τη γυναίκα πεσμένη κάτω. Δεν είχε τις αισθήσεις της, ξεψυχούσε μπροστά μας. Δεν κατάλαβα ότι είχε πυροβοληθεί. Νομίζαμε ότι έπεσε κάτω και χτύπησε».

Για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.