Νέα στοιχεία δημοσιοποιούνται αναφορικά με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 20χρονη Καρολάιν.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», παρουσίασε δύο νέα βίντεο με ένα αυτοκίνητο που φαίνεται να κινούταν ύποπτα στην περιοχή κατά το χρονικό διάστημα που έγινε το έγκλημα.

Στο πρώτο βίντεο εμφανίζεται το όχημα που την προηγούμενη εβδομάδα είχε παρουσιάσει η εκπομπή να στρίβει  από την οδό Διαδόχου Παύλου στη Λ. Λαυρίου.

Στη συνέχεια, τηλεθεατής έστειλε νέο βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα μία μηχανή, που φαίνεται να το ακολουθεί.

Το συγκεκριμένο υλικό είναι από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οικία του στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του εγκλήματος. Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή μ’ έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ. Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή.

Οι αρχές εμφανίζονται αισιόδοξες ότι βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης, περιμένοντας μερικά στοιχεία ακόμη που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.