Τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου του 76χρονου πατέρα του βρήκε χθες στο Κορωπί ένας 48χρονος άνδρας. Ο φόνος έγινε χθες (19.04) στην οδό Γ. Αναγνώστου 40 στο Κορωπί όταν ο ηλικιωμένος πυροβόλησε στην κοιλιά τον γιο του μετά από καβγά που είχαν στο ξυλουργείο που διατηρεί η οικογένεια.

Σύμφωνα με το MEGA, που επικαλείται πηγές της Αστυνομίας, πατέρας και γιος είχαν το τελευταίο διάστημα λογομαχήσει αρκετές φορές εξαιτίας του προβλήματος αλκοολισμού που φέρεται να αντιμετώπιζε ο 48χρονος, αιτία που τους οδήγησε και στη μοιραία λογομαχία.

Την ίδια στιγμή προβλήματα στην ψυχολογία του είχε δημιουργήσει και το γεγονός ότι ήταν άνεργος, καθώς και ο χωρισμός από τη σύζυγό του με την οποία είχε αποκτήσει δυο παιδιά.

Ο δράστης πυροβόλησε το παιδί του με καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. «Πυροβόλησα το γιο μου, ελάτε να με συλλάβετε» φέρεται να είπε στο τηλεφώνημα που έκανε στην Αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου αδερφού του θύματος. Σημειώνεται πως ο 48χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.