Εντολή να ενεργοποιηθεί το δίκτυο πληροφοριοδοτών μέσα στις φυλακές, με τις συνομιλίες των κρατουμένων να μπαίνουν στο μικροσκόπιο, προκειμένου να βρεθούν στοιχεία για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχει δοθεί από την αστυνομία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση θέλουν να μάθουν ποιες συζητήσεις γίνονταν μέσα στη φυλακή κάποιες μέρες πριν δολοφονία αλλά και μετά τη δολοφονία και μάλιστα όχι μόνο συνομιλίες κρατουμένων σε κελιά αλλά και τηλεφωνικές συνομιλίες.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η εντολή είναι η έρευνα να ξεκινήσει από άτομα που έχουν σχέση με το οργανωμένο έγκλημα, είτε αυτοί έχουν καταδικαστεί για περιπτώσεις ανθρωποκτονιών είτε για οργανωμένο έγκλημα που έχει να κάνει με εκβιάσεις στη νύχτα.

Το πρωί της Δευτέρας (12/4) πραγματοποιήθηκε μεγάλη σύσκεψη στο αρχηγείο της Αστυνομίας με τους επιτελείς της Κατεχάκη να δίνουν εντολή στο ανθρωποκτονιών να ενεργοποιήσουν οποιαδήποτε υπηρεσία της ΕΛΑΣ αρκεί να φτάσουν σε αποτέλεσμα. Στόχος είναι να μην μείνουν μόνο στη δολοφονία, αλλά να ανοίξουν όλο το φάκελο για δολοφονίες από ανθρώπους της νύχτας που είχαμε τα τελευταία χρόνια.

Χαρακτηριστική είναι η έκφραση αστυνομικού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που ασχολείται με την υπόθεση, ο οποίος είπε για τον εκτελεστή ότι «είναι βέβαιος 100% ότι ο δράστης αυτός το έχει ξανακάνει και ότι είχε πολύ καλή στόχευση».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.