Δύο ληστείες και μια υπόθεση κλοπής στην Τρίπολη Αρκαδίας εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, δύο άνδρες, ηλικίας 22 και 27 ετών αντίστοιχα, καθώς και μία 20χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστειών και διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε ότι η 20χρονη, αφού αρχικά προσέγγιζε άνδρες, τους έπειθε να την ακολουθήσουν και τους οδηγούσε σε ερημική τοποθεσία. Στη συνέχεια, εμφανίζονταν ο 22χρονος και ο 27χρονος, όπου με τη χρήση σωματικής βίας, αφαιρούσαν από τους άνδρες χρήματα και κοσμήματα.

Από την πρόοδο των ερευνών προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από 02.09.2014 έως 06.09.2014, είχαν διαπράξει δύο ληστείες και μία κλοπή σε βάρος ημεδαπών στη Τρίπολη Αρκαδίας, όπου αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα.

Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ και ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.