Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε με το… καλημέρα σε σούπερ μάρκετ στην Ερέτρια. Οι δύο ληστές που αναζητούνται για να συλληφθούν, εισέβαλαν στο κατάστημα και υπό την απειλή όπλου και τσεκουριού ζήτησαν όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Ένα εφιαλτικό πρωινό, έζησαν την Κυριακή 27 Ιουλίου οι κάτοικοι, δύο υπάλληλοι και ο διευθυντής του σούπερ μάρκετ στην Ερέτρια. Ήταν περίπου στις 8.15, όταν οι δύο κρανοφόροι ληστές σταμάτησαν με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού έξω ακριβώς από το μαγαζί, επί της οδού Μενεδήμου και Κανάρη και κατέβηκαν από την μηχανή κρατώντας στα χέρια όπλο και τσεκούρι, όπως αναφέρει το eviazoom.

Οι δράστες ήταν τόσο θρασείς που ενώ έγιναν αντιληπτοί αρχικά από θαμώνες και τον ιδιοκτήτη ενός καφενείου, όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά τους απείλησαν με το όπλο και συνέχισαν την επιχείρηση. Αφού έσπασαν την τζαμαρία του σούπερ μάρκετ με το τσεκούρι, εισέβαλαν στο χώρο και ήρθαν αντιμέτωποι με δύο υπαλλήλους και τον διευθυντή του καταστήματος.

Υπό την απειλή όπλου και τσεκουριού ζήτησαν από τον διευθυντή όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, ώσπου κατάλαβαν ότι έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία και εξαφανίστηκαν με την μοτοσυκλέτα. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη τους και πιθανολογείται ότι σχετίζονται με την ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε πριν λίγους μήνες σε άλλο σούπερ μάρκετ στην Αμάρυνθο.