Κρατώντας ένα νυστέρι στο χέρι, μετά από επέμβαση σε ασθενή, απεικονίζεται ο ψευτογιατρός στη νέα φωτογραφία ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε ο Alpha και προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ο ψευτογιατρός δεν δίστασε να περάσει και τη πόρτα του χειρουργείου.

Ο 47χρονος φορώντας ιατρική στολή και κρατώντας νυστέρι στο χέρι πόζαρε, όπως μετέδωσε ο Alpha μπροστά από ένα ανθρώπινο λίπωμα που έχει αφαιρεθεί από ασθενή, δίπλα σε πραγματικούς ιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι δεν είναι ξεκάθαρο αν γνώριζαν ότι ο ίδιος δεν είναι γιατρός.

Η απολογία του

Στην απολογία του, ο ψευτογιατρός φέρεται να υποστηρίζει ότι είχε τον ρόλο του συνοδού για τους ασθενείς του και πήγαινε μαζί τους μέχρι τα κέντρα υγείας και τα νοσοκομεία άλλα όχι φυσικά και στο χειρουργείο.

«Πέραν της ιδιότητας μου ως βοτανολόγος ουδέποτε έχω αποκτήσει πτυχίο ιατρικής. Απλά ορισμένες φορές συνόδευα τους ασθενείς στο διαγνωστικό κέντρο και νοσοκομείο στο οποίο θα έκαναν την εξέταση», φέρεται να υποστήριξε ο ψευτογιατρός και ισχυρίστηκε ότι δεν συστηνόταν ως γιατρός αλλά τα θύματα του του απόδωσαν την ιδιότητα αυτή.

«Για τη δήθεν ιατρική μου ιδιότητα, το αληθές είναι ότι αρχικά δεν παρουσιαζόμουν ως τέτοιος, αλλά με την ιδιότητα του βοτανολόγου, έστω και εμπειρικού. Οι ίδιοι που τους προσέφερα τις υπηρεσίες μου άρχισαν να με συστήνουν περαιτέρω ως γιατρό και ουδέν έπραξα προκειμένου να άρω την πλάνη», είπε.