Ο δικηγόρος του 40χρονους φίλου της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι, ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν είχε συναντήσει ποτέ την Ιωάννα.

Ο Δημήτρης Γκαβέρας μίλησε στο Mega και στην εκπομπή Live News λέγοντας αρχικά: «Ο εντολέας μου είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Ούτε επιχειρηματίας, ούτε όσα έχουν ακουστεί. Όλες οι υπερβολές που έχουν ακουστεί για το πρόσωπό του έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια και την ενόχλησή μας».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του 40χρονου πρόσθεσε: «Κατά το στάδιο της ανάκρισης κατάλαβε ότι γνώριζε την 34χρονη. Ούτε μπορούσε να φανταστεί ότι έχει ο ίδιος εμπλοκή στο θέμα αυτό. Ούτε το ποιο ήταν το θύμα. Η μόνη τους επικοινωνία όπως αναφέρει ξεκάθαρα στην κατάθεσή του, ήταν μια τυπική επικοινωνία σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Σαν προτεινόμενη φίλη την είδε και έκανε ένα αίτημα φιλίας».

«Δεν είχαν συναντηθεί από κοντά»

Ο κ. Γκαβέρας ξεκαθάρισε πως ο 40χρονος με την Ιωάννα δεν είχαν συναντηθεί ποτέ από κοντά, αλλά η επαφή τους ήταν μόνο μέσω του Facebook.

«Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο (σ.σ. για το αν είχαν συναντηθεί σε κάποιο γάμο ή άλλη κοινωνική εκδήλωση). Αυτό προκύπτει και από την κατάθεσή του. Δεν την έχει δει ποτέ από κοντά. Την έχει δει μόνο μέσω του Facebook», ήταν τα λόγια του δικηγόρου

Μεταξύ άλλων πρόσθεσε για τη σχέση του 40χρονου με την 35χρονη: «δεν υπήρχε σχέση, δεν υπήρχε δεσμός με την κατηγορούμενη. Δεν έχουν βρεθεί ποτέ κάπου σαν κοινωνική συναναστροφή. Όλες οι συναντήσεις τους ήταν κατ’ ιδίαν».