Ανακρίνεται αυτή την ώρα ο άνδρας που συνελήφθη για την δολοφονία των δύο γυναικών στις 18.35 στην Κηφισιά, ενώ έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία ο χώρος του πάρκινγκ στην Κηφισιά, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο συλληφθείς φέρεται να είναι αστυνομικός 35 ετών, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Βορειοανατολικής Αττικής και θύματα η σύζυγός του και μία φίλη της.

Κατά τις πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων ο συλληφθείς φέρεται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τις δύο γυναίκες με το υπηρεσιακό του όπλο και στους συναδέλφους του που τον συνέλαβαν, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους.

Ο 35χρονος κρατείται στο τμήμα ασφάλειας Κηφισιάς, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Το ζευγάρι είχε δύο μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, το ζευγάρι ήταν εν διαστάσει ενώ ο 35χρονος φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στην πρώην σύζυγο του και τη φίλη της.

Οι δυο γυναίκες φέρονται να ήταν εργαζόμενες στο σούπερ μάρκετ και έκαναν το διάλειμμα τους στον χώρο του πάρκινγκ όταν ο άνδρας τις πλησίασε και τις εκτέλεσε εξ επαφής ενώ βρισκόντουσαν στο αυτοκίνητο της μιας εκ των δυο σύμφωνα με τον Ant1.