Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην οδό Ζήνωνος στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 37, 53, 47 και 58 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, μετά από σχετικές καταγγελίες του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α.), για διακίνηση πλαστών εισιτηρίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων συγκρότησε ειδικές ομάδες αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Στο πλαίσιο αυτών των αναζητήσεων εντοπίσθηκαν στην οδό Ζήνωνος, ο 37χρονος και ο 53χρονος να προβαίνουν σε ύποπτες συναλλαγές με ομοεθνείς τους, λαμβάνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση οι δύο ανωτέρω συνελήφθησαν, κατά τη στιγμή που πωλούσαν πλαστά εισιτήρια στους άλλους δύο συλληφθέντες ομοεθνείς τους.

Στη κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους στον Κεραμεικό και στην Πλατεία Αττικής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τριακόσια εξήντα δύο πλαστά εισιτήρια του Ο.Α.Σ.Α. και δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές.