Με ταχύτατους ρυθμούς και υπό άκρα μυστικότητα η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου συνεχίζει το στενό… μαρκάρισμα της Χρυσής Αυγής, βουλευτών και μελών της, για να «δέσει» το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, την ώρα που η ανάκριση στον Πειραιά στοχεύει στην αποκάλυψη της ταυτότητας του συνοδηγού – «φάντασμα» που τοποθετούν μάρτυρες της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο… πλευρό του Γιώργου Ρουπακιά.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες τις επόμενες ημέρες, οπότε θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του πλούσιου υλικού που έχει συγκεντρωθεί, αλλά και θα υπάρξει νέος κύκλος εξέτασης μαρτύρων.

Η ανακρίτρια Πειραιά αγωνίζεται να καλύψει τα όποια κενά της προανάκρισης, ενώ, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, έχει εξετάσει ήδη δύο φοιτήτριες, οι οποίες επιβεβαίωσαν τις προανακριτικές τους καταθέσεις, στις οποίες αποκάλυψαν την ύπαρξη συνοδηγού στο αυτοκίνητο του δράστη, που διέφυγε μετά το έγκλημα.

Καταθέσεις που ενισχύει ενώπιον της ανακρίτριας και τρίτος μάρτυρας από το φιλικό περιβάλλον του Π. Φύσσα. Με ενδιαφέρον, δε, αναμένεται η κατάθεση της κοπέλας του θύματος, η οποία πρόκειται να ληφθεί ενδεχομένως τη Δευτέρα.