Βίντεο με την προσαγωγή ενός από τους τέσσερις που απέδρασαν χθες τα ξημερώματα από τα κρατητήρια του τμήματος Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open.

Στα πλάνα ο άνδρας φαίνεται να κουτσαίνει και πιστεύεται πως χτύπησε την ώρα της απόδρασης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ακολουθήσει τους υπόλοιπους.

Ο ένας συνελήφθη νωρίς το πρωί στην περιοχή του Ρέντη ενώ ο δεύτερος έπεσε στα χέρια των Αρχών το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο άνδρας, ο οποίος συμμετείχε στη συμπλοκή του ψυχιατρείου του Κορυδαλλού, η οποία οδήγησε στον θάνατο ενός κρατούμενου, εντοπίστηκε στην περιοχή του Βοτανικού. Ο δραπέτης ήταν τραυματισμένος στο πόδι και κρυβόταν σε ένα παράπηγμα, καθώς δεν μπορούσε να απομακρυνθεί από το σημείο.

Δεν βρέθηκε πάντως πάνω του κάποιο από τα όπλα των αστυνομικών, τα οποία άρπαξαν οι δραπέτες τη στιγμή που το έσκαγαν από το Μεταγωγών.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τους υπόλοιπους δύο δραπέτες συνεχίζονται.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.