Προκήρυξη για την επίθεση στο σπίτι του αδερφού του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, δημοσιεύεται εδώ και λίγη ώρα στην ιστοσελίδα athensindymedia.

Σε όλο το κείμενο η οργάνωση εξαπολύει δριμύα επίθεση προς το Σίμο Κεδίκογλου με βαρείς χαρακτηρισμούς και ξεκαθαρίζει ότι στόχος δεν ήταν το σπίτι του αδελφού του, αφού η επίθεση δεν πραγματοποιήθηκε εκεί, αλλά στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Η ανυπόγραφη προκήρυξη καταλήγει με το τρίπτυχο «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».


Ακολουθεί η προκήρυξη:

«ΟΙ ΧΑΜΕΛΕΟΝΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ.

Δεν μπορούμε πλέον να κρυφτούμε. Ο πολιτικός τιτάνας Σίμος Κεδίκογλου μας έχει ξεμπροστιάσει. Ήρθε λοιπόν η ώρα των μεγάλων ομολογιών.

Ναι, είναι αλήθεια… Κάθε πρωί παραλαμβάνουμε από την Κουμουνδούρου μπιτόνια βενζίνη που μας τα στέλνει ο σύντροφος Τσάβεζ (γκαζάκια μας έχει υποσχεθεί ο Αλέξης όταν βγάλει φυσικό αέριο ο σύντροφος Χριστόφιας).

Ναι, είναι αλήθεια… Στο τυπογραφείο της Αυγής τυπώνουμε κρυφά τα επαναστατικά μας μανιφέστα.

Ναι, είναι αλήθεια… Συναντιόμαστε με τον Αλέξη στη Μεσολογγίου να μας πει ποιους στόχους να χτυπήσουμε.

Ναι, είναι αλήθεια… Ιδεολογικός μας ινστρούχτορας είναι ο σύντροφος Σκουρλέτης.

Ναι, είναι αλήθεια… Ο σύντροφος Λαφαζάνης είναι υπεύθυνος επιμελητείας (κουκούλες, ρόπαλα, σφυριά).

Αφού αυτή είναι η αλήθεια του εντεταλμένου κυβερνητικού Γκέμπελς, ας του κάνουμε τη χάρη και ας την υιοθετήσουμε. Οι παπαρολογίες δεσμεύουν μόνο όσους τις πιστεύουν (ούτε καν όσους τις λένε).

Επειδή όμως αυτός ο ξεφτίλας τύπος δεν διστάζει (εννοείται) να πει ψέματα για την οικογένεια του αδερφού του την οποία υποτίθεται ότι επιχειρήσαμε να κάψουμε, ας διαψεύσει οτιδήποτε από τα παρακάτω:

Το πολυόροφο και μεγάλης έκτασης αρχιτεκτονικό σύμπλεγμα νεοκλασικής οικείας και σύγχρονης πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Μαντζάκου και Μπενάκη είναι ιδιοκτησία της οικογένειάς του. Σε κάποια από τα διαμερίσματα των επάνω ορόφων που κατοικούνται μένουν συγγενικά του πρόσωπα ενώ τα περισσότερα νοικιάζονται. Άρα η επίθεση δεν πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του αδερφού του αλλά στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Αντικειμενικός μας στόχος (και αφού σπάσαμε την γυάλινη είσοδο της πολυκατοικίας) ήταν το γραφείο το οποίο χρησιμοποιεί και επισκέπτεται τακτικά ο Σίμος Κεδίκογλου και το οποίο βρίσκεται δεξιά όπως μπαίνεις στην είσοδο στο ισόγειο του κτιρίου. Η θωρακισμένη του πόρτα μας απέτρεψε απ’ το να κάνουμε κάτι ουσιαστικό. Χύσαμε λοιπόν και πυροδοτήσαμε ποσότητα βενζίνης στην είσοδο της πολυκατοικίας. Εκεί υπήρχε μόνο η πόρτα του γραφείου του Σίμου Κεδίκογλου και μια δεύτερη θωρακισμένη πόρτα η οποία οδηγεί σε ένα δεύτερο προθάλαμο στον οποίο υπάρχει το ασανσέρ για τους επάνω ορόφους.

Από την επίθεση αυτή δεν κινδύνεψε και δεν θα μπορούσε να κινδυνεύσει κανείς. Το μόνο που κινδύνευσε λοιπόν ήταν το χεσμένο βρακάκι του Σίμου Κεδίκογλου που κατάλαβε ότι δε βρίσκεται στο απόρθητο κάστρο του απυρόβλητου (όπως φανταζόταν) αλλά ότι για τους επαναστάτες έχει πρόσωπο και διεύθυνση.

Να επισημάνουμε τέλος ότι η ενέργειά μας αυτή έγινε για να δείξουμε ότι οι ελεύθεροι κοινωνικοί χώροι δεν είναι για τα δόντια τους. Ότι ο πόλεμος έχει δύο όψεις και ότι διεξάγεται παντού. Εκεί και τότε που λιγότερο θα το περιμένουν…

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.