Μικρές υλικές ζημιές υπέστη τένις κλαμπ στην στο Μαρούσι, στην οδό Σισμανογλείου, όπου τα ξημερώματα χθες τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπάλληλος που πήγε το πρωί στις εγκαταστάσεις- η έκρηξη είχε γίνει τα ξημερώματα – διαπίστωσε ότι ήταν σπασμένες οι τζαμαρίες και είχαν προκληθεί ζημιές στον χώρο.

Οι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Ο ιδιοκτήτης του χώρου Ρωμανός Μίκος μίλησε στον Αντέννα και εξήγησε πως δεν έχει ιδέα γιατί μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο, χαρακτηρίζοντάς το πρωτοφανές.

«Υποθέτουμε πως πήγαν να παραβιάσουν τον χώρο μας με άγνωστες προθέσεις» πρόσθεσε, ενώ σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να είναι ανταγωνιστές απάντησε «το θεωρώ αστείο».

«Πιο πολύ στεναχωρηθήκαμε για την έκταση που πήρε το θέμα, λες και είχαμε τη βόμβα στους Δίδυμους Πύργους» είπε χαρακτηριστικά, και ξεκαθάρισε πως δεν είχε δεχτεί απειλές.

Εξέφρασε δε τις ευχαριστίες του τόσο στην Αστυνομία, «που ήταν από το πρώτο λεπτό δίπλα μας και σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε να δει αν είμαστε καλά».

(φωτογραφία αρχείου)