Έκκληση σε γυναίκες, που ενδεχομένως υπέστησαν τα ίδια με την κόρη του κατά την παραμονή τους στη Ρόδο, αλλά και τους γονείς τους να βγουν και να μιλήσουν, απηύθυνε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης, στην ΕΡΤ.

«Πριν συμβεί ότι τραγικό συνέβη στην κόρη μας είχα καταγγείλει ότι υπάρχει στη Ρόδο ένα κύκλωμα που βιάζει και εκβιάζει νεαρά κορίτσια» αποκάλυψε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας Γιάννης Τοπαλούδης.

«Υπάρχει ένα απόστημα στη Ρόδο που πρέπει να σπάσει» τόνισε, ο πατέρας της φοιτήτριας που βρήκε φρικτό θάνατο και συνεχίζει: «Όχι μόνο αυτοί οι τρεις που είναι προφυλακισμένοι, αλλά όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό το κύκλωμα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να αναπαυθεί η ψυχούλα της κόρης μας» είπε χαρακτηριστικά.

«Παρακαλώ τους γονείς και τα κορίτσια τους που ενδεχομένως υπέστησαν τα ίδια κατά την παραμονή τους στη Ρόδο να έχουν το θάρρος να βγουν και να μιλήσουν» ζήτησε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.