Η οικογένεια του 28χρονου Γάλλου, ο οποίος βρήκε τραγικό τέλος στις 11 Ιουλίου, πέφτοντας από ταράτσα πολυκατοικίας στους Αμπελοκήπους, διαψεύδει κατηγορηματικά, ότι ο εκλιπών είχε κάνει κάτι επιλήψιμο.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από επίσημη γαλλική πηγή στο ΑΜΠΕ, «η οικογένεια του Γάλλου υπηκόου διαψεύδει επίσημα και κατηγορηματικά την πληροφορία που μεταδόθηκε από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με την οποία, ο νεαρός έφυγε από ξενοδοχείο των Αθηνών, στο οποίο διέμενε, χωρίς να τακτοποιήσει τον λογαριασμό του».

«Μετά από διεξαγωγή έρευνας, αυτό αποδείχθηκε ψευδές», τονίζει σε δήλωσή της η οικογένεια του νέου, η οποία βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή το τραγικό συμβάν, βεβαιώνοντας ότι «είχε πληρώσει το λογαριασμό του και δεν μπορεί κανείς να του προσάψει τίποτα επιλήψιμο».

Ο νεαρός Γάλλος οδηγείτο με αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ από την Παιανία, στη γαλλική πρεσβεία, προκειμένου να του παρασχεθεί βοήθεια, καθώς τα ξημερώματα της Τετάρτης, 11 Ιουλίου, εθεάθη στην περιοχή των Γλυκών Νερών να ζητάει φαγητό σε σπίτια και καταστήματα.

Κατά τη μεταφορά του με το αυτοκίνητο της αστυνομίας, βγήκε από αυτό, καθώς δεν ήταν κρατούμενος και δεν φορούσε χειροπέδες και μπήκε σε πολυκατοικία από την ταράτσα της οποίας προσπάθησε να πηδήσει στο διπλανό κτίριο, αλλά έπεσε στο κενό.