Ποσότητες ναρκωτικών στην Αιγιαλεία και τα Καλάβρυτα διακινούσε τους τελευταίους πέντε μήνες, σπείρα που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία.

Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, συνελήφθησαν, ύστερα από επιχείρηση της Αστυνομίας, στην Ακράτα και το Αίγιο, τρεις άνδρες και μια γυναίκα, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη άτομα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του τμήματος Καλαβρύτων, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν προκύψει ύστερα από έρευνα, εντόπισαν στην νέα εθνική οδό Πατρών – Αθηνών, στο ύψος της Ακράτας, δύο 32χρονους, οι οποίοι είναι αδέρφια. Σε έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητό τους, βρήκαν μια συσκευασία, που περιείχε περίπου 60 γραμμάρια ηρωίνης.

Στη συνέχεια εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο Αίγιο, ένας 36χρονος και μία 37χρονη, που επίσης εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, τα δύο αδέλφια μετέβαιναν σε τακτά χρονικά διαστήματα σε περιοχές της Αττικής και της Κορινθίας, όπου προμηθεύονταν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, τις οποίες στη συνέχεια πωλούσαν είτε οι ίδιοι, είτε με τη διαμεσολάβηση των δύο άλλων συλληφθέντων, σε τοξικομανείς στην Αιγιαλεία και στα Καλάβρυτα.

Μάλιστα, από τις έρευνες της Αστυνομίας έχει προκύψει ότι οι συναλλαγές, τις οποίες είχε πραγματοποιήσει η συγκεκριμένη σπείρα, μόνο τον τελευταίο μήνα, φθάνουν τις 175.