Παρέμβαση στην εκπομπή «Μακελειό2» του Στέφανου Χίου έκανε πριν λίγη ώρα ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής καταγγέλοντας πως συνελήφθησαν βουλευτές του κόμματος του και η κόρη του Ουρανία Μιχαλολιάκου, από αστυνομικούς και μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Αιτία των συλλήψεων ο  ξυλοδαρμός μεταναστών που έγινε όπως είπε ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής «4 χλμ μακριά από το σημείο που ήταν τα στελέχη του».

Μάλιστα ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής είπε πως την Δευτέρα θα επιχειρήσει να δει τον κ.Πικραμμένο για να διαμαρτυρηθεί για την συμπεριφορά αυτή.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής στην ιστοσελίδα της αναφέρει :

«Σε συνέχεια του περιστατικού της Πλατείας Κυψέλης, όπου η αστυνομία ακολουθώντας άνωθεν εντολές παρεμπόδισε νόμιμη προεκλογική ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής, έτσι και χθες το απόγευμα βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν από την Αστυνομία, επειδή χιλιόμετρα μακριά από αυτούς έγινε ένα περιστατικό εναντίον κάποιου αλλοδαπού με το οποίο τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσαν να έχουν καμμία σχέση. Όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό.

Η Χρυσή Αυγή, όπως έχει ξαναγραφεί, αρνείται την ανάμιξη με περιστατικά βίας και καταγγέλλει την ανάμιξη της αστυνομίας στον προεκλογικό αγώνα του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής».