Ο θάνατος ενός 40χρονου Κούρδου, το πτώμα του οποίου είχε μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από έναν ομοεθνή του και έναν κάτοικο της περιοχής, οφείλεται σύμφωνα με τις αρχές σε εγκληματική ενέργεια.

Το πτώμα του είχε βρεθεί σε ερημική παραλία της Αλεξανδρούπολης χθες. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο αλλοδαπός που μετέφερε το θανόντα με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο, έδωσε ψευδείς πληροφορίες με σκοπό να αποπροσανατολίσει την αστυνομία, αφού αυτός κατηγορείται ως δράστης της εγκληματικής ενέργειας. Ο θάνατος του αλλοδαπού προήλθε από πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι μετά από συμπλοκή για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους στο σπίτι του δράστη. Ο δράστης κατά την ανάκριση ομολόγησε την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα.

Ο δεύτερος δράστης, που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία, δέχτηκε στις 2 μετά το μεσημέρι ένα τηλεφώνημα από τον δράστη, ο οποίος του ζήτησε να καθαρίσει το σπίτι από όλα τα στοιχεία που μαρτυρούσαν την εγκληματική ενέργεια.

Και οι δύο έχουν συλληφθεί και έχουν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.