Πλούσιο είναι το αστυνομικό δελτίο των τελευταίων δύο ημερών, καθώς σημειώθηκε μπαράζ ληστειών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, αλλά και εμπρησμοί.

Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης άγνωστοι ακινητοποίησαν υπάλληλο delivery και τον λήστεψαν με απειλή αιχμηρού αντικειμένου, ενώ δύο ώρες μετά στο Γαλάτσι άγνωστοι δράστες μπήκαν σε καφετέρια και με τον ίδιο τρόπο λήστεψαν αφαίρεσαν τα χρήματα από το ταμείο του μαγαζιού, ενώ έκλεψαν επίσης χρήματα και κινητά από τους θαμώνες. Οι δράστες φεύγοντας πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

Την ίδια ώρα στο Κορωπί άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε σπίτι αλλοδαπής και με την απειλή όπλων έκλεψαν χρήματα και αντικείμενα αξίας, καθώς επίσης και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της.

Επίσης, στο Χαλάνδρι, στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, άγνωστος δράστης μπήκε σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου πήρε τα χρήματα από το ταμείο.

Δύο ώρες αργότερα τρεις άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι στο Βύρωνα και με χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν γυναίκα και της αφαίρεσαν χρήματα, αντικείμενα αξίας και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της.

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά σε ATM τράπεζας στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Αραχώβης, ενώ στη Νέα Σμύρνη άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο υποκαταστήματος τράπεζας αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.