Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας διενήργησε ελέγχους σε ιατρεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Από τους αστυνομικούς φορολογικούς ελέγχους διαπιστώθηκε ότι σε ιατρείο στην Αθήνα, ο ιατρός δεν εξέδωσε αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, όπως επίσης δεν προχώρησε στη σχετική εγγραφή στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών.

Επιπλέον σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας στο κεντρικό κατάστημα και σε υποκατάστημα επιχείρησης εμπορίας οικιακών ειδών στην Αττική, διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις και συγκεκριμένα η μη έκδοση αποδείξεων.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, θα υποβληθούν στις αρμόδιες Εισαγγελίες Πλημμελειοδικών.

Παράλληλα θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ., ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας, για την επιβολή των σχετικών φόρων και προστίμων.

Υπενθυμίζεται ότι στο τηλεφωνικό κέντρο της Υπηρεσίας, λειτουργεί όλο το 24ωρο, η ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, όπου μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες.