Τρεις συλλήψεις για παράνομο κυνήγι στην Κρήτη

Καταδίωξη κυνηγών στα Χανιά


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
17:43
18/12/2017
Τρεις συλλήψεις για παράνομο κυνήγι στην Κρήτη
2
loading

Στη σύλληψη τριών ατόμων για παράνομο κυνήγι προχώρησαν, το Σαββατοκύριακο άνδρες της Θηροφυλακής στο Ηράκλειο και τα Χανιά.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Η πρώτη σύλληψη έγινε κοντά στη Μονή Αγκαράθου, στο Ηράκλειο τις πρωινές ώρες της 16ης Δεκεμβρίου και αφορά ένα άτομο που εντοπίστηκε να κυνηγάει χωρίς την απαιτούμενη άδεια θήρας.

Προέβησαν στη σύλληψή του και στην κατάσχεση μιας καραμπίνας, 7 φυσιγγίων καθώς κι ενός σκοτωμένου λαγού, ενώ κατέθεσαν πρωτόκολλο μήνυσης στην Δ/νση Δασών Ηρακλείου.

Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Χανίων εντόπισε τις νυχτερινές ώρες της 17ης Δεκεμβρίου 2017, στην περιοχή του Σέμπρωνα, 2 άτομα να κυνηγούν πεζοί με προβολέα. Τα παρακολούθησαν έως ότου επιβιβάστηκαν σε αγροτικό όχημα, στο οποίο τους περίμενε τρίτο άτομο.

Κατάφεραν να συλλάβουν τα 2 άτομα, ενώ το τρίτο που κρατούσε το όπλο και ήταν στην καρότσα κατάφερε να διαφύγει.

Κατά την καταδίωξή του πέταξε τον προβολέα, 2 φακούς και ένα φυσίγγιο, τα οποία κατάφεραν να εντοπίσουν και να περισυλλέξουν οι θηροφύλακες. Και σε αυτή την περίπτωση κατατέθηκε πρωτόκολλο μήνυσης  στη Δ/νση Δασών Χανίων (επωνύμως κατά των 2 ατόμων και κατά ενός αγνώστου) και κατασχέθηκαν τα μέσα παράνομη θήρας καθώς και το όχημα.

Περισσότερα νέα για την Κρήτη στο flashnews.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar akasha

  για πιο λόγο..
  έπρεπε να τα είχε σκεφτεί πριν πράξει!2.4$$$ άξιας
  δικάζεσαι στη χώρα που σε πιάνουν…

 2. avatar akasha

  φρικιαστικές πράξεις-καμιά αμφιβολία ότι οι άνθρωποι που επιλέγουν να «αθλούνται» σκοτώνοντας ζώα είναι κάφροι-κανονικοί σαδιστές, βασανιστές ζώων, ανθρωπόμορφα κτήνη !!!!
  άλλο να αγαπάς φύση κ άλλο να σκοτώνεις για ψυχαγωγία και καλά...ήταν ένα κρίσιμο μέρος της επιβίωσης των ανθρώπων πριν από 100.000 χρόνια, το κυνήγι δεν είναι τώρα τίποτα περισσότερο από μια βίαιη μορφή αναψυχής που η συντριπτική πλειοψηφία των κυνηγών δεν χρειάζεται για την επιβίωση…Η γοητεία της σκοποβολής ως άθλημα εξαρτάται σχεδόν εξ ολοκλήρου από το αν είστε στο σωστό ή λάθος άκρο του όπλου!!!
  Το κυνήγι θα είναι άθλημα όταν τα ελάφια, αλκές, αρκούδες,κτλ... δοθούν και σε εκείνα καραμπίνες.Ευχαρίστως να το παίξω κυνηγός και συ ζώο..τι λες???? συγκρίνεστε με καραμπίνα?????

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει